Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden:
1. Bestelling opgestuurd via BPost of TNT: per bankoverschrijving.
2. Bestelling ophalen: contant .
3. Bestelling bezorgen met ons eigen vervoer: contant aan de chauffeur van Kidscartoys

 

U kunt op een aantal mogelijkheden betalen:

 

 1. U komt de bestelling zelf ophalen
  Als u de bestelling zelf komt ophalen dan kan u contant betalen. Deze manier van betalen is verder kosteloos. Deze optie is mogelijk voor alle artikelen.
 2. Wij komen de bestelling bij u afleveren
  Als wij de bestelling bij u thuis komen afleveren dan kan u aan onze chauffeur  contant betalen. Deze optie is mogelijk voor alle artikelen.
 3. Wij sturen de bestelling naar u op
  Als wij de bestelling via BPost of TNT naar u moeten opsturen, rekening houdende met het gewicht en de afmetingen dient u vooraf te betalen per bankoverschrijving. Nadat u het gewenste artikel besteld heeft, ontvangt u van ons per email een factuur  . Zodra het factuurbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven ontvangt u van ons hiervan een bevestigingsmail, met daarin de manier van verzending + eventuele TrackTrace code van Bpost of TNT . Op site’s van BPost of TNT  kunt u dan uw bestelling volgen waar deze zich in België of Nederland begeeft en wanneer deze bij u afgeleverd gaat worden.
  Deze manier van betalen is verder kosteloos.

Indien u per bank betaalt verzoeken wij u vriendelijk om het ordernummer bij uw betaling te vermelden. Zonder ordernummer kan uw betaling niet verwerkt worden.

 

Wij accepteren  momenteel geen creditcards. (de creditcard maatschappijen berekenen een hoge provisie toe aan de detailhandel, hetgeen de producten onnodig vele procenten duurder zou maken. Daar wij voor u proberen de prijzen zo laag en aantrekkelijk mogelijk te maken, valt deze manier van betalen bij ons momenteel af.)

Kidscar

Voor meer info kan u ons steeds contacteren
bottom